Nyhed

Musikparlamentet sætter fokus på Spot

Til en debataften i København skal det diskuteres, om Spot inviterer de rigtige bands og gæster til den århusianske branchefestival

Giver Spot Festival dansk musik det rette skub fremad? Det er spørgsmålet til en debataften arrangeret af Musikparlamentet, hvor et panel bestående af branchefolk inklusive Gunnar Madsen fra Spot Festival vil sætte festivalen under lup.

Ifølge arrangørerne vil festivalens leder Gunnar Madsen samt en større delegation fra festivalens stab være til stede 20. januar i Husets Café på Huset i Magstræde til en aften, der er åben for alle interesserede, for at høre nye ideer og konstruktiv kritik af festivalen.

De er villige til at indgå i en debat, hvor der kan stilles spørgsmål til dem samt de øvrige paneldeltagere, der vil inkludere Jakob Sørensen fra Copenhagen Records og Mads Fjelstervang fra publishing-firmaet Good Songs.

Debatten blandes med livemusik, så samme aften vil der være mulighed for at opleve både Emma Acs og Spejderrobot. Hele herligheden kan opleves på Huset torsdag 20. januar fra klokken 18:30.

ANNONCE