Nyhed

Mike Sheridan giver gratis kirkekoncert

Brorsons Kirke lægger på fredag kirkerum til den københavnske vidunderknægt

Det er efterhånden to et halvt år siden, Mike Sheridan udgav sin skamroste debut, "I Syv Sind", der på vellykket vis "blandede storladen ambient med knitrende og på en gang knudret og kælen electronica", som GAFFA's anmelder formulerede det.

Siden har der været relativt stille omkring den københavnske vidunderknægt, men på fredag 11. marts lader Mike Sheridan atter høre fra på sig – i hvert fald på livefronten. Her giver han en gratis koncert i Brorsons Kirke på Nørrebro, som efter eget udsagn bliver verdenspremieren på en række "solo live-optrædener, hvor alt er live, og hvor der er plads til improvisation".

- Arrangementet er en rigtig koncert, hvor alle elementer bliver fremført på min maskinpark, og jeg agter at give jer en oplevelse, som I kan tage videre med på jeres nattefærd eller lade pirre jeres vanlige dagdrømmeri, fortæller Mike Sheridan om den kommende kirkekoncert.

Dørene ind til Brorsons Kirke bliver slået op klokken 19.00, hvor der vil være andre – endnu unavngivne acts – at forsøde ventetiden med, inden Mike Sheridan selv spiller det hvælvede kirkerum op kl. 22.30.

ANNONCE