Nyhed

Justice smider ny single på gaden

Den nye single, der bærer samme titel som det kommende album, er netop blevet lagt online

Pariserduoen Justice har for nylig afsløret, at deres album nummer to "Audio, Video, Disco" udkommer den 24. oktober.

Duoen, som består af Gaspard Augé og Xavier de Rosnay, udgav i april måned førstesinglen "Civilization", og nu er singlen "Audio, Video, Disco" blevet lagt online.

Det er fire år siden, at duoen udgav albummet "Cross", som modtog en fire-stjernet anmeldelse af GAFFAs Morten Sternberg. På det nye album "Audio, Video, Disco" kan man opleve gæstesangere som Ali Love, Morgan Phalen fra Diamond Nights og Midnight Juggernauts' Vincenzi Vendetta. 

Med debutens fire-stjernede anmeldelse fulgte også ordene:

"...det store spørgsmål er naturligvis, om hypen holder? Og det gør den. Det er ikke til at komme udenom, at de er produkter af samme musikalske skole som landsmændene i Daft Punk og Cassius, men hvor disse efterhånden har malet sig op i et blankpoleret og halvkedeligt musikalsk hjørne, holder Justice den beskidte fane højt og skramler lystigt derudad i en overlegen og overstyret stil".

Men ifølge lytterne skulle debuten nok snarere have modtaget fuld plade, i form af seks ud af seks stjerner. Debutalbummet hittede nemlig stort, ligesom duoen har opnået stor popularitet med singlerne "We Are Your Friends" og "D.A.N.C.E.".

Tracklisten til det kommende og andet album "Audio, Video, Disco" ser ud som følger:

01 'Civilization'
02 'Ohio'
03 'Canon (Primo)'
04 'Canon'
05 'On'n'on'
06 'Brianvision'
07 'Parade'
08 'Newlands'
09 'Helix'
10 'Audio, Video, Disco'

Justice udgiver deres nye album den 24. oktober.

ANNONCE