Nyhed

The Vaccines varmer op til nyt album

Det engelske indierock-band The Vaccines udgiver deres andet album i år

"Det udkommer helt sikkert i år, uden tvivl". Det udtaler The Vaccines' frontfigur Justin Young til NME. Bandet, der i øjeblikket er på turné i Australien, siger, at de allerede har seks sange, de gerne vil have på det nye album, og at der er flere på vej. Gruppen går i studiet i marts i Belgien med producer Ethan Johns, men har allerede nu booket tid i et studie i Australien for at arbejde med nogle af de nye sange.

Marts-indspilningerne markerer 1-års jubilæet for deres debutalbum "What Did You Expect from the Vaccines", der fik fire stjerner i GAFFA. Vores anmelder Kristian Bach Petersen sammenlignede bandet med flere store indierock-navne og skriver "...hvis du kan lide 60'er- og Spector-inspireret pop [...], ja så er der god chance for, at The Vaccines vil sidde i skabet i første gennemlyt." Deres første plade var produceret af Howling Bells-produceren Dan Grech-Marguerat, men til toeren har de engageret et nyt navn.

Læs hele GAFFAs anmeldelse 

Ethan Johns, der har produceret for verdensnavne som Kings of Leon, Ryan Adams og Rufus Wainwright skal sidde ved roret under de kommende indspilninger. Young er meget begejstret for producervalget og siger: "Grunden til, at vi ville arbejde med Johns er ikke, at han er en hitmager, men fordi han er sangenes mand. Hvis man lytter til de album han har lavet, er der en ægte varme til stede." 

Interviewet melder intet om en foreløbig udgivelsesdato.

ANNONCE