Nyhed

Kirsten og Marie er klar med debutalbum

De 19-årige tvillinger udgiver mandag den 23. april debutalbummet ”Newspeak”

"Newspeak" er titlen på debutalbummet fra de enæggede tvillinger Kirsten og Marie. For nogle måneder siden besatte de en større tom lejlighed i det indre Viborg, hvor de fleste af numrene er indspillet. Pigerne har indspillet de første guitar- og vokalspor i forskellige rum, for at bruge lejlighedens specielle akustik til at skabe nye klange og stemninger for hver sang. Albummet er senere blevet indspillet og mikset færdigt i professionelle omgivelser i København, Taipei og Nørholm.

"Newspeak" er skabt i samarbejde med pigernes amerikanske ven Makaila Stierlin, og forældrenes ven, forfatteren Erik Kock, som har skrevet tekster og digte. Marie fortæller: "Vi har komponeret sangene omkring dem.". Om pladens væld af forskellige lyde fortæller Kirsten: "Der er alt fra Strauss-mashups, fyrværkeri optaget fra det åbne vindue i lejligheden til baglæns korstykker." På albummet medvirker blandt andre pigernes storebror Kasper, vennerne Asger, Jacob, Erik samt barndomsveninden Dea.

I 2010 hittede Kirsten og Marie med singlen "My Dear", som fik Roskilde Festival til at booke tvillingerne, før deres debutalbum var færdigt. Danske og udenlandske bands har også lagt mærke til pigernes talent, hvilket har resulteret i flere opvarmningsshows for blandt andre Oh No Ono, Fallulah, The Rumour Said Fire og Yeasayer.

Kirsten og Maries debutalbum "Newspeak" udkommer som lp, cd og download mandag den 23. april.

Du kan høre singleforløberen "Na Na NaNa NaNa NaNa" på Soundcloud.

 

ANNONCE