Nyhed

Book Kirsten & Marie til privatkoncert

Singer/songwriter-duo tager initiativ til nyt koncertkoncept

Tambourhinoceros-duoen Kirsten & Marie, hvis fulde navne er Kirsten og Marie Nyhus Janssen, er klar med et nyt koncertkoncept.

Idéen er, at man kan "booke" Kirsten & Marie via deres pladeselskabs hjemmeside, hvor den eneste betalingen er "en retur-togbillet til Marie fra Odense og en til Kirsten fra Viborg. Og måske en kold øl og hyggelig stemning".

Det lyder jo umiddelbart meget overkommeligt, og idéen kommer af, at der ofte kan være en stor distance mellem publikum, og det koncertsted hvor den kunstnerne optræder. De skriver, at de med det nye koncept vil "forsøge at finde ind til intimiteten og nærheden imellem musiker og publikum".

Kirsten & Marie har spillet på både Spot Festival og Roskilde Festival, og de debuterede i april i år med deres album "Newspeak". Den fik fire stjerner af Pelle Sonne Lohmann, der skrev:

"Newspeak understreger Kirsten & Marie atter en gang, at de elskelige hoveder har noget på hjerte og oven i købet forstår at formidle stoffet på en såvel smuk som rørende og indtagende måde."

Det har du altså mulighed for at opleve på egen hånd duoen nye koncertkoncept. Book dem via denne hjemmeside.

Hør desuden Kirsten & Maries julenummer "Julen Bli'r Hvid, der er lavet i samarbejde med Kala-Ok til Det Elektriske Barometer her.

Se en hjemmekoncert-optagelse (filmet af Martin Fält) her: