Nyhed

Nytænkende musikvideo fra Kirsten & Marie

Oh No Onos Malthe Fischer har produceret musikvideoen til Kirsten & Maries ”Two Mornings”. Her er YouTubes afspiller en integreret del af videoen

Det nu opløste Oh No Onos forsanger Malthe Fischer står bag den nye musikvideo, som ledsager Kirsten & Maries single "Two Mornings". Det der gør denne video speciel er, at videoafspilleren ikke blot er en inaktiv ramme om indholdet. Den nærmest fører Kirsten og Marie gennem sangen og bryder grænsen mellem afspiller og video. Resultatet er en nytænkende og andersledes video, som stadig bevarer et meget enkelt udtryk.

Kirsten & Marie debuterede i april i år med deres album "Newspeak", som blev tildelt fire stjerner af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann. Han gav blandt andet følgende ord med på vejen: "Kedeligt bliver det aldrig, og med "Newspeak" understreger Kirsten & Marie atter en gang, at de elskelige hoveder har noget på hjerte og oven i købet forstår at formidle stoffet på en såvel smuk som rørende og indtagende måde."

Ud over den nye musikvideo er Kirsten & Marie også klar med planen for deres kommende sommer/efterårsturné. De spillede på årets Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard gav rosende ord og fem stjerner. "Andet nummer med titlen "Running (Revisited)" er stille, smuk og sjælfyldt. Kirsten og Marie bliver badet i blåt lys, og gør scenariet helt drømmende, med de smukke harmonier i centrum. Gåsehud var her at spotte på denne anmelders arme."

Turnésteder og datoer kan ses nedenfor, og billetter kan købes via GAFFA Live.

Se musikvideoen til "Two Mornings"

Turnéplan:

12. juli - Copenhagen Jazz Festival, opvarmning Kala-OK

20. juli - Sommarscen Malmö

4. oktober - Paletten, Viborg

5. oktober - Forbrændingen, Albertslund

6. oktober - Pitstop, Kolding

12. oktober - Musikhuzer, Rønne

13. oktober - Koncerthuset Studie 4, København

19. oktober - Dexter, Odense

20. oktober - Sønderborghus, Sønderborg

26. oktober - Tapperiet, Køge

1. november - Radar, Århus

ANNONCE