Nyhed

Triplekoncert i Brorsonskirken

Hannah Schneider, Penny Police og Petrus Kapell afholder intimkoncert i Brorsonskirken

Den 1. marts kan man til samme koncert opleve både Hannah Schneider, Penny Police (billedet) og Petrus Kapell, når alle tre navne giver koncert i Brorsons Kirke på Nørrebro.

Hannah Schneider, som siden sit debutalbum fra 2009 har haft turnevirksomhed i Danmark såvel som i USA er første navn til den utraditionelle kirkekoncert. Hun vil her præsentere nyt materiale fra sit nye album "Me Vs. I", som rammer butikkerne i dag, og som netop har fået fem stjerner af GAFFA.

Schneider spiller i foråret i DR Koncerthuset og Musikhuset i Aarhus med sit band, mens koncerten i Brorsonskirken er eneste mulighed for at høre hende med sit lille enmands synth/loop set-up.

Man har muligvis hørt duetten "Raindrops" mellem Hannah og det nye stjerneskud Marie Fjeldsted, alias Penny Police, som oftest medbringer sin karakteristiske autoharpe. 2012 bliver året, hvor hun debuterer med album. I april og maj drager hun på danmarksturné med fuldt band sammen med Lydmor og Our Broken Garden, men denne aften vil man kunne høre Penny Police i en duoopsætning, hvor sangene er skåret ind til benet.

Sidst vil man kunne høre nyt fra Per Løkkegaard, alias Petrus Kapell, som debuterede i 2010 med det instrumentale album "A Call For Silence". Han er i fuld gang med indspilninger til opfølgeren, og denne aften vil man kunne høre numre fra denne ugivelse, som vil udkomme senere i 2012. Her er der tale om musik, der er markant mere folk- og visepræget end debuten. 

Koncerten starter klokken 20.00, og der er gratis entré

Hør numre fra alle tre kunstnere her:

ANNONCE