Nyhed

Therapy? klar med nyt album

Therapy? udgiver nyt album, "A Brief Crack Of Light", den 6. februar

Den nordirske power-trio Therapy? er først og fremmest kendt for albummet "Troublegum" fra 1994, hvor de slog bredt igennem med deres dynamiske blanding af punk og metal. 1996's "Infernal Love" var en værdig opfølger, men derefter havde Therapy? tilsyneladende udtømt deres potentiale og gik i glemmebogen med en række mere eller mindre middelmådige udgivelser. Og der har de indignerede nordirere faktisk befundet sig siden.

Men nu er de altså klar med albummet "A Brief Crack Of Light", der udkommer den 6. februar. Forud for albummet udsendes den 23. januar singlen "Living In The Shadow Of The Terrible Thing". Om Therapy?'s 2006-album "One Cure Fits All", skrev GAFFA's anmelder Erik Barkman at albummet var "lyden af et band, der spiller videre, efter at rulleteksterne har rullet og outroen har lydt".

Til gengæld kan den slagkraftige trio stadig levere varen live. Da de i 2010 indtog den legendariske punkklub SO36 i Berlin, skrev GAFFA's udsendte anmelder Stephan Ullerup i sin femstjernede blandt andet at "Bandets enorme energi, erfaring og fandenivoldskhed beviser, at deres musik stadig holder efter 20 år"


ANNONCE