Nyhed

The Vaccines klar med album

Indie-rockdrengene udsender andet album til efteråret

I fredags have Danmark besøg af det engelske indie-rockband The Vaccines, da de indtog Odeon på årets Roskilde Festival. Forud for koncerten offentliggjorde bandet releasedatoen på deres kommende album, "The Vaccines Come of Age", som vil være på gaden den 3. september. Førstesinglen "No Hope" er ligeledes blevet præsenteret for offentligheden.

Gruppen gik tilbage i marts måned i studiet i Belgien sammen med produceren Ethan Johns, men allerede under deres turné i Australien sidste sommer lejede de sig ind i et studie for at arbejde på nogle af de første sange til albummet. Ethan Johns, der har produceret for verdensnavne som Kings of Leon, Ryan Adams og Rufus Wainwright, har siddet ved roret under indspilningerne af albummet, som skal efterfølge debuten "What Did You Expect From The Vaccines" fra sidste år.

Det første album, som med over 400.000 solgte eksemplarer blev det bedst sælgende debutalbum i England i 2011, modtog fire stjerner af GAFFAs Kristian Bach Petersen, som skrev: "Hvis du kan lide 60'er- og Spector-inspireret pop og eventuelt nogle af de ovennævnte bands (Glasvegas, The Jesus & Mary Chain, Ramones og The Raveonettes, red.), ja så er der god chance for, at The Vaccines vil sidde i skabet i første gennemlyt".


The Vaccines kan se frem til en travl sommer, hvor de optræder på en lang række festivaler, og til efteråret bliver repertoiret udvidet med sange fra det nye album.

Se videoen til singlen "No Hope"

Tracklist til "The Vaccines Come of Age":


1. No Hope

2. I Always Knew

3. Teenage Icon


4. All In Vain

5. Ghost Town

6. Aftershave Ocean


7. Weirdo

8. Bad Mood

9. Change Of Heart pt.2.


10. I Wish I Was A Girl

11. Lonely World

ANNONCE