Nyhed

Boy George udgiver første album i 18 år

Den flamboyante sanger har annonceret, at han udgiver ny plade sidst på efteråret

Den tidligere Culture Club-frontfigur Boy George, der ikke har udgivet et album i 18 år, men i de senere år især har arbejdet som dj, er nu igen pladeaktuel med albummet "Thia Is What I Do". Pladen udkommer på hans eget pladeselskab "Very Me" og indeholder 12 numre. Boy George begiver sig i den sammenhæng ud på en mindre tour i England. I pressemeddelelsen angående pladen udtaler hovedpersonen sig selv om processen bag:

- Jeg ville lave et afslappet album, der ikke er overproduceret, og jeg tror, jeg har opnået det. Jeg lyttede til ting som "Beasts Of Burden" af The Rolling Stones og havde mine tanker helt tilbage i 70'erne. Richies (fast skrivepartner red.) fremgangsmåde var meget organisk, og han er den bedste trommeslager i landet, så hele følelsen af albummet blev fanget fra starten. Jeg arbejde med en masse forskellige musikere, som jeg har turneret og skrevet med gennem de sidste 15 år og trak en håndfuld andre musikere ind til at gæste bestemte tracks, som bassist Jennifer Maidman, Ally McErlaine fra Texas og Kitty Durham fra Kitty Daisy & Lewis, som kom og spillede harmonika. Jeg skrev ud fra en glad sindstilstand denne gang. Ingen ekskærester at hævne sig på. For mig opsummerer sangen "Bigger Than War" den angivende tone.

På "This Is What I Do" figurerer en perlerække af gæster, som også vil assistere Boy George til hans kommende liveoptrædener. Heriblandt DJ Yoda, Kitty Durham (Kitty Daisy & Lewis), Ally McErlaine (Texas/Red Sky July), MC Spee (Dreadzone) og Nizar Al Issa.

Boy George er ikke kun kendt for sine musikalske evner. Den excentriske herre blev tilbage i 2009 dømt for at have tilfangetaget en norsk escortfyr og lænket ham til væggen i sit soveværelse – vel at mærke uden fyrens samtykke. Derudover er han flere gange blevet anholdt for besiddelse af kokain.

ANNONCE