Nyhed

Sinusstøv udgiver album – se deres nye video

Trioen er klar med deres andet album samt første single og video

Sinusstøv består af musikerne og producerne Claus Pedersen og Søren Friis Dam og sanger, musiker og sangskriver Hannah Schneider. Gruppen har eksisteret siden 2009 og har siden da lavet deres musik på langdistance, idet de bor i henholdsvis Aarhus og København. GAFFA har tidligere taget en snak med gruppen, der dengang bestod af fire, om at lave musik i et langdistanceforhold – læs hele artiklen her. Nu er de snart klar med nyt.

Gruppens musik er en blanding mellem elektronisk og pop, hvor der er tilsat nogle akustiske elementer, og de udgav i 2009 deres første ep med dette lydbillede. Ep'en hed "Sinusoid Wave Electronica" og fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Jesper Buhl. To år senere udgav gruppen debutalbummet "Lava", der ligeledes fik fire stjerner hos GAFFA og blev beskrevet som at have et "modent og færdigudviklet udtryk" og Sinusstøv som værende nogle "dygtige melodisnedkere".

Nu er trioen så klar med deres andet album, der kommer til at få titlen "Cellular". Første single fra albummet bliver sangen "Blow Over", der omhandler at befinde sig i øjet på en orkan. Følelsen af, at alt ramler om en, og at det eneste forsvar, man har, er at holde sig for ørene og vente, til stormen er ovre. Der er netop udgivet en video til "Blow Over", der har samme følelsesmæssige tema som sangen. Hovedpersonen i videoen er den amerikanske skuespillerinde Betty Kaye, der i øvrigt er datter af filminstruktøren Tony Kaye, der blandt andet står bag filmen "American History X" fra 1998.


Sinusstøvs "Cellular" er mikset af Lennart Wendt, der blandt andet har arbejdet med Turboweekend, og masteret af Donal Whelan fra Hafod Mastering.
Albummet udkommer den 17. juni og bliver udgivet på Playground Music.

Se videoen til "Blow Over" her:


 

ANNONCE