Nyhed

Danske bands drager ud i Europa efter Spot Festival

Med Spot On Denmark præsenteres danske stjerneskud på festivaler i Holland og Frankrig i november

Udlandet er glade for dansk musik. Hvert forår valfarter branchefolk til Spot Festival i Aarhus for at se, hvad det danske og nordiske musikmarked kan byde på. Her udvælges forskellige upcoming navne til at spille på europæiske festivaler. Den 3. november skal Go Go Berlin (billedet) og The Foreign Resort, der begge er udvalgt af en hollandsk jury efter årets Spot Festival, spille på Hit The City i Eindhoven. Derudover har festivalen selv tilføjet danske Schultz & Forever og Killer View til årets program.

Den 14. november rykker Spot On Denmark videre til Paris og Europas tredjestørste musikmarked. Schultz And Forever gjorde ligeledes indtryk på franskmændene under Spot Festival. De skal derfor spille på det kendte pariser-spillested Flèche d'Or. Her er Baby In Vain og Broken Twin også udvalgt til at give koncert.

Begge fremstød ledsages af network-arrangementer, hvor henholdsvis fransk og hollandsk musikbranche har mulighed for at mødes med og eventuelt starte nye samarbejder med deres danske kolleger. De har møder, og fremstødet arrangeres af Music Export Denmark sammen med Dansk Rock Samråd.


ANNONCE