Nyhed

Michael Møller spiller med vietnamesisk elektro-stjerne

Den prisvindende musiker tager noget af Vietnam med til Danmark, når han giver sine næste koncerter

Sangskriveren Michael Møller fra moi Caprice og The Mountains har flere gange besøgt Vietnam, hvor han har arbejdet med lokale komponister og musikere. For første gang kan et af disse samarbejder nu opleves på dansk jord, når Michael Møller spiller med tre vietnamesiske musikere til to eksklusive koncerter i Danmark. I dag 25. september kan de opleves i Riddersalen på Engelsholm Højskole og i morgen den 26. i koncertsalen på Borups Højskole i hjertet af København. Der er gratis entre til begge koncerter.

Musikken er udviklet sammen med den vietnamesiske komponist Tri Minh, hvor elektroniske lydflader og vietnamesiske harper blandes med Michael Møllers særegne stemme. De to komponister har instrumentalisterne Tra My og Thuy Linh med sig på scenen, som henholdsvis spiller den koto-lignende vietnamesiske harpe, Dan Tranh, og den 36-strengede hammerharpe, Dan Tam Thap Luc.

Michael Møller er kendt for sit arbejde med indie-rockerne moi Caprice, elektropopgruppen The Mountains – bestående af ham selv og Frederik og Fridolin Nordsø fra The William Blakes – og flere soloprojekter. Han udgav i 2011 den anmelderroste sangcyklus "A Month of Unrequited Love" med 31 sange, hvilket blandt andet blev belønnet med en Danish Music Award. Albummet fik fire stjerner med på vejen af GAFFAs anmelder Michael Møller under overskriften: "En måneds store og flotte sange om ugengældt kærlighed." Tri Minh er en af de største elektroniske musikere i Vietnam med flere udgivelser bag sig.

ANNONCE