Nyhed

Anmelderdarling Angel Olsen til Lille Vega

Efter en meget rost koncert på Ideal Bar i marts måned er den amerikanske alt-country-darling klar med endnu en koncert i Danmark.

Det er ikke længe siden, at amerikaneren Angel Olsen fortryllede en fyldt Ideal Bar i København. Det dedikerede publikum oplevede en ekstraordinær koncert med et ekstremt nærvær og brændende varme fra den alternative country-sangerinde.

Nu får selvsamme publikum en chance mere – og denne gang på en større scene. Olsen gæster nemlig Lille Vega i september måned, hvor sangerinden forhåbentligvis bringer en masse musikelskeres hjerter i brand. For det er det hun kan, Angel Olsen. Sætte hjerter i brand. Med næsten skræmmende nærvær i både stille og fordybende numre og hårdere, nærmest oprørske sange, tryllebinder hun lytteren i et univers fyldt med varme og kærlighed samt kulde og melankoli. 

Angel Olsen fik sit helt store gennembrud med det to måneder gamle album Burn Your Fire For No Witness der indkasserede hele fem stjerner af GAFFA's anmelder Pelle Sonne Lohmann. Om albummet sagde han blandt andet følgende:


- Det klæder Olsen at blotlægge denne fandenivoldske side, som hele tiden synes at have ulmet under overfladen, men det er dog samtidig rart, at Burn Your Fire For No Witness trods alt også byder på en række nøgne og nedbarberede intime stunder, hvor der er skåret helt ind til benet (Du kan læse hele anmeldelsen her). 

Lad dig ramme af Angel Olsens univers, når hun spiller med sit band på Lille Vega onsdag den 17. september 2014 klokken 20.00. Du kan købe billetter til koncerten ved at klikke her.

Mens vi venter på at det bliver den 17. september, kan tiden slås ihjel (hvert fald noget af den) med at se Angel Olsens musikvideo "Forgiven/Forgotten":

ANNONCE