Nyhed

INXS-guitarist kommer muligvis aldrig til at spille igen

Tim Farriss beskadigede en finger på sin venstre hånd i en bådulykke, og det kommer muligvis til at koste ham karrieren

INXS-guitaristen Tim Farriss (nummer to fra højre på foto) udtaler, at han føler sig overvældet af den kærlighed og støtte, han har oplevet i kølvandet på en tragisk hændelse, der potentielt har kostet ham sin karriere. Det rapporterer NME. Den 57-årige guitarist har afsløret, at han formodentlig aldrig kommer til at spille ordentlig på guitar igen efter han beskadigede sin venstre ringfinger i en bådulykke. Ifølge Australiens Daily Telegraph arbejdede han på sin båd nær sit hjem i Fairlight den 24. januar, da ulykken indtraf. Farriss har på trods af adskillige kirugiske forsøg på at redde fingeren lidt permanent skade.

Ifølge lokale rapporteringer har han i en e-mail til sine bandmedlemmer og manager beskrevet situationen som rædselsfuld og udtalt, at han ikke ved, hvorvidt han kommer til at spille igen. I en Facebookopdatering beskriver han situationen som et mareridt. INXSs manager Chris Murphy, fortæller at Farriss gennemgår fysioterapi. "Han får den bedst mulige behandling, og vi håber, at han med tiden vil genvinde bevægelsen i sin finger. Det var et frygteligt uheld, og vi støtter ham alle," udtaler han. 

Sidste sommer var Peter Viskinde fra Big Fat Snake ude for et lignende uheld, da han mistede et led af sin venstre lillefinger under praktisk arbejde. GAFFAs Kristoffer Veirum interviewede ham om sin ulykke, som du kan læse her. Nedenfor kan du høre Farriss i aktion på nummeret "Baby Don't Cry", som jo i øvrigt passer meget godt til den tragiske situation: 

ANNONCE