Nyhed

Genforenet INXS er på vej med ny musik

Bandet annoncerede i 2012, at de ville spille deres sidste koncert, men nu har det australske rockband nyt materiale i støbeskeen

Efter dokumentarserien ”Never Tear Us Apart” gik i luften for to år siden i Australien, er INXS’ ”The Greatest Hits”-album strøget til tops på de australske hitlister – og det har fået de fire tilbageblevne rocklegender til at genfinde kærligheden til INXS. Det skriver australske news.com.au, der også er blevet delt på INXS’ Facebook-side. 

Sidste gang, bandet udgav et nyt album var i 2005, hvor J.D. Fortune erstattede afdøde Michael Hutchence på albummet ”Switch”. Michael Hutchence var INXS’s oprindelige forsanger, men som bandet fik succes med årene, fik Hutchence problemer med stoffer og alkohol og begik på tragisk vis selvmord i 1997. De tilbageværende medlemmer er guitarist Kirk Pengilly, bassist Garry Gary Beers, trommeslager Jon Fariss, keyboardspiller Andrew Fariss og guitarist Tim Fariss.

Da news.com.au spurgte guitarist Tim Fariss, om han var ivrig efter at lave ny musik med INXS, svarede han dertil:


”Ja, meget. Jeg synes stadig, at "Switch" er et rigtig godt album. Det album viser, at Andrews evner som sangskriver og bandet stadig er fremragende – helt sikkert ikke det samme, men ikke mindre stærke, skarpe og fængende.”

Det var på 39-årsdagen for INXS’ første koncert, den 16. august, at bandets manager Chris Murphy annoncerede bandets genforening. INXS gav deres første koncert tilbage i 1977 og slog for alvor igennem, da de blev verdenskendte med hittet ”Need You Tonight” fra albummet ”Kicks”, der udkom i 1987.

Det er eftersigende et nyt samarbejde mellem Universal Music Group og Petrol Electric, der skal danne fundament for INXS’ nye albumudgivelser, film og live-koncerter. Chris Murphy er grundlægger af Petrol Electric, der siden 2001 har styret bandets pladerettigheder.


Hvornår INXS-fans vil kunne lytte til bandets nye musik, står stadig hen i det uvisse – ligeledes hvem, der kommer til at være bandets fremtidige forsanger.

Her kan du lytte til bandets kæmpehit "Need You Tonight": 


ANNONCE