Nyhed

Steel Panther kommer til Danmark med sex, sjov og rock'n'roll

Den amerikanske band giver to hæsblæsende koncerter i Danmark

Til september får Danmark besøg af metaldrengene fra det californiske glamrockband Steel Panther. Med humoristiske tekster og flyvende lokker er bandet klar til at indtage Store Vega i København og Train i Århus henholdsvis den 20. og den 21. september.

De fire amerikanere kommer fra Los Angeles og har udsendt tre studiealbum, hvor det seneste rockede udspil er albummet "All You Can Eat" fra 2014.

Steel Panthers rødder strækker sig tilbage til årtusindeskiftet, hvor de fire metalgutter startede med at optræde som et coverband. Men bandets kreativitet og humoristiske sangskrivning nåede hurtigt andre højder. I dag skriver Steel Panther deres egne tekster, som er kendt for at have et humoristisk glimt i øjet. For bandet har for længst smidt fløjlshandskerne, når de skildrer Californiens lumre univers, hvilket har resulteret i sangtitler som "Pussywhipped", "Gloryhole", "Fat Girl" og "Party Like Tomorrow Is the End of the World"


Musikalsk repræsenterer de fire metaldrenge 80'ernes glamrock. Steel Panther har tidligere givet flere hæsblæsende koncerter i Danmark. Efter en udsolgt koncert i Amager Bio i2014 valgte gruppen sidste år at gæste Store Vega. GAFFA var til stede, da metaldrengene gæstede Amager Bio, hvilket gav en femstjerners anmeldelse til de fire langhårde metalfyre. En aften, hvor de fire herrer både havde en lolittadukke og en stor fallos med på scenen. Anmelderens konklusion på koncerten var: "Alt i alt en uhøjtidelig aften med sex, sjov og rock'n'roll!"

Nu er bandet klar til at gentage succesen i Store Vega igen efterfulgt af en koncert på det aarhusianske Train. 

Store Vega (København): 20. september


Train (Aarhus): 21. september

Billetpriser: 300 kr. (København) + gebyr

Billetterne kan findes via GAFFA.dk/live


Kan du heller ikke vente til september? Trænger sin regnfyldte onsdag til et skud sjoffelt metalstykke. Så fyr op for festen med "Gloryhole" her:  

ANNONCE