Nyhed

PREMIERE: The Asteroids Galaxy Tour udsender video til ”Surrender”

GAFFA – Alt om musik

The Asteroids Galaxy Tour vendte den 23. marts tilbage med ny musik, da de udgav singlen Surrender – den første single i en række af flere, der på sigt bliver samlet til et album.

"Surrender" er samtidig bandets første udgivelse siden deres seneste album Bring Us Together fra 2014. 

Nu er bandet klar med musikvideoen til den nye single "Surrender" – en musikvideo, der er produceret af det danske produktionsselskab Mellow med instruktør Jens Ulrik Helmbæk i spidsen, og som er et imponerende værk, der følger Mette Lindberg i det ydre rum, hvor animerede effekter og en fantastisk billedside understøtter musikken på bedste vis.


LÆS OGSÅ: THE ASTEROIDS GALAXY TOUR ER TILBAGE

I modsætning til tidligere vil The Asteroids Galaxy Tour denne gang vende den normale plade-proces om - en proces, der normalt er bundet af at færdiggøre et helt album, før musikken slippes løs – sommetider et år eller to efter de første sange er skrevet. I stedet vil de forfølge den frihed, der ligger i at slippe musikken fri lige så snart den er produceret, og på denne måde skabe et øjebliksbillede af, hvor de er henne rent musikalsk lige nu. Man inviteres som lytter med i processen, alt imens et album tager form og til sidst samler sig i et værk. 

Sangens tekstunivers kredser om følelser som modgang, sorg og ensomhed og er en påmindelse om, at selv når man føler sig allermest fortabt og har lyst til at give op, så findes der altid et håb.


Se den flotte video her:

ANNONCE