Nyhed

The Asteroids Galaxy Tour er tilbage – hør ny single

GAFFA.dk – alt om musik

Den populære pop-med-kant-duo The Asteroids Galaxy Tour er klar med "Surrender", deres første nye sang i mere end tre år – hør den nedenfor

The Asteroids Galaxy Tour, bestående af sangerinde Mette Lindberg og musiker og producer Lars Iversen, er tilbage med "Surrender". Sangen er den første single af flere, der senere bliver samlet til et album, duoens fjerde. "Surrender" er bandets første udgivelse siden albummet Bring Us Together fra 2014. 

The Asteroids Galaxy Tour har på "Surrender" sat tempoet lidt ned i forhold til mange af deres tidligere sange, og sangen trækker på både r&b, pop og elektronika med Mette Lindbergs ekspressive popvokal helt i front. Sangens tekstunivers kredser om ifølge duoen selv om "følelser som modgang, sorg og ensomhed og er en påmindelse om, at selv når man føler sig allermest fortabt og har lyst til at give op, så findes der altid et håb."
 
Hør "Surrender", artiklen fortsætter under sangen:
 
 
Duoen har som nævnt ikke udgivet ny musik siden albummet Bring Us Together fra 2014. Albummet modtog dengang fire stjerner af GAFFAs anmelder med blandt andet følgende ord: ”Med sit uimodståelige groove og hooks ryger vi med på et ridt, der tager os rundt i duoens glitrende galakse, hvor vellyd og fest synes at være omdrejningspunktet.”

Siden det seneste album har gruppen brugt meget tid i studiet, og Mette Lindberg har desuden arbejdet som dommer i X Factor i 2016 og 2017 og som korsanger for Sort Sol live.


Duoen følger det nye album op med en koncert på Hotel Cecil i København den 6. april med fuldt band 

LÆS OGSÅ: Fotoserie: På verdensturné med The Asteroids Galaxy Tour

The Asteroids Galaxy Tour har indtil videre udgivet tre album og debuterede i 2009 med Fruit, som blev tildelt fire stjerner af GAFFAs anmelder og var startskuddet på en karriere, der har ført Mette Lindberg og Lars Iversen verden rundt. Dog har de ikke givet særlig mange koncerter i Danmark, men optrådte eksempelvis til GAFFA-Prisen 2014 på Bremen Teater. Se denne performance nedenfor:

ANNONCE