Nyhed

The Asteroids Galaxy Tour ude med ny humørfyldt single

GAFFA.dk – alt om musik

The Asteroids Galaxy Tour er ude med deres nye single "Apollo". Det er anden single-udgivelse i år fra gruppen, i marts udkom de med singlen "Surrender"

The Asteroids Galaxy Tour er klar med endnu en single, den poppede og legesyge single "Apollo". Nummeret rummer et 90'er pop-vibe og Mette Lindbergs femnine og lyse stemme står centralt i forgrunden. Det er svært at blive i dårligt humør, når man lytter til The Asteroids Galaxy Tours musik - "Apollo" er et nummer, som med garanti vil gøre de varme sommeraftener endnu mere festlige. 
 
The Asteroids Galaxy Tour blev dannet i 2007 af sangerinden Mette Lindberg og musikeren og produceren Lars Iversen. The Asteroids Galaxy Tour har siden opnået stor international succes og turnéret i det meste af verden. Duoens seneste og tredje studiealbum, Bring Us Together, udkom i 2014. Et album som GAFFA uddelte fire ud af seks stjerner til.

LÆS OGSÅ: The Asteroids Galaxy Tour: Bring Us Together

Under årets Spot Festival i maj var duoen tilbage på den danske musikscene, en koncert som GAFFA ligeledes uddelte fire stjerner til og blandt andet skrev følgende: "The Asteroids Galaxy Tour er noget for sig. Duoens musikalske univers kredser om forskellige genrer, men trækker primært på elementer fra pop og elektronika. Den endelige lyd er dog helt sin egen, og med sine mange små, synthede blipbloplyde bliver tankerne hurtigt ledt mod en fjern galakse langt, langt væk."

LÆS OGSÅ: The Asteroids Galaxy Tour stiler endnu engang mod stjernerne

The Asteroids Galaxy Tour spiller blandt andet på årets SmukFest onsdag den 8. august. 

Hør den poppede og humørfyldte single herunder. ANNONCE