Nyhed

Seasick Steve gæster Danmark

GAFFA.dk – Alt om musik

Den langskæggede blues-redneck vender tilbage til Danmark.

Kultmusikeren "Seasick" Steve Wold (født Steven Gene Wold) kendes bedst for sine hjemmelavede instrumenter og forstærkere, sin skramlede blues og ikke mindst sit lange skæg og tørre jokes. I 2006 spillede han på Jools Hollands Hootenanny-show, og halvandet år senere gæstede han Roskilde Festival. Siden fulgte en pladekontrakt hos Warner Music, inden Jack White fik øjnene op for Seasick Steve og udsendte flere af hans albums via sit Third Man Records-pladeselskab.

Så man må sige, at den ydmyge bluesmusiker fra Californien har været på noget af en rejse det seneste årti, og til trods for sin fremskredne alder har han ikke skruet ned for hverken ambitionerne eller produktiviteten. Således var hans seneste udgivelse, Keepin' the Horse Between Me and the Ground, et dobbeltalbum.

LÆS OGSÅ: Stort interview med Pink Floyd-legenden Nick Mason


Seasick Steve har gæstet Danmark flere gange. Hans 2013-koncert i Store Vega kvitterede GAFFA for med hele seks stjerner, og i 2015 var han på en mindre Danmarksturné, der talte optrædener på både NorthSide og på Amager, i Odense og Aalborg. Hans seneste danske show var i 2016, hvor et stort set udsolgt Store Vega tog imod.

I år skulle han have spillet på Komos Festival, der desværre måtte aflyses, men nu får fansene endelig et plaster på såret: Den 7. oktober vender han tilbage til Store Vega med både skæg og slidt John Deere-kasket. Tilmed udgiver Seasick Steve også nyt album til eftåret. På albummet Can U Cook?, som er sat til udgivelse den 28. september, finder man igen det sædvanlige mix af boogie, blues, rock, americana og folk.

Billetsalget starter torsdag den 12. juli kl. 10:00.


Se musikvideoen til "Summertime Boy" (2015) her:

ANNONCE