Nyhed

A Perfect Circle tilbage til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Efter lørdagens storslåede koncert på NorthSide annoncerer A Perfect Circle nu deres første indendørskoncert i Danmark nogensinde. 

A Perfect Circle begiver sig ud på en verdensturné, som bringer dem til Danmark den 12. december 2018, hvor de giver koncert i Forum, København. 

A Perfect Circle har netop spillet på NorthSide Festival i lørdags, hvor GAFFA kvitterede med hele seks ud af seks stjerner samt skrev følgende rosende ord om deres optræden:

”Der mangler intet. A Perfect Circle udgør definitionen på supergruppen. De er personificeringen af det ord, for alt, de gør på scenen, bliver perfekt forløst”

LÆS OGSÅ: For enden af den perfekte cirkel

A Perfect Circle blev dannet i 1999 af guitarist Billy Howerdel og forsangeren Maynard James Keenan, de holdt en pause i 00’erne, men blev genforenet igen i 2010, og tidligere i år var de klar med første album i 14 år, Eat the Elephant, som blev modtaget med rosende anmeldelser. 

LÆS OGSÅ: Melankolsk brusebad

Der er formentlig en stor koncert i vente den 12. december, hvis A Perfect Circle fortsætter det samme høje niveau som i lørdags i Ådalen.

Billetsalget starter fredag den 15. juni kl.10.00 ANNONCE