Nyhed

George Ezra til Danmark med nyt album

GAFFA.dk - Alt om musik

Det er indtil videre i 2018 blevet til tre singler fra den karismatiske unge mand, med den store stemme og sin guitar – nu gæster han Københavns TAP1 den 18. oktober 2018.

Den kun 24-årige George Ezra startede sin karrirere med at udgive to ep’er i 2013, for dernæst at slå igennem med singlen “Budapest” som kun 20-årig i 2014. Kendt for sin store stemme, der rummer mere alder end manden selv, har han vundet verden over med sange som “Blame It On Me”, “Barcelona” og “Listen to the Man” fra debutalbummet Wanted On Voyage. Sidstnævnte sang blev til en musikvideo, der gæstede ingen ringere end vores alle sammens Gandalf – Ian McKellen, der tager pis på Ezra ved at synge hans sang; for folk har stadig svært ved at tro, at den unge fyr kan besidde så stor og gammel en stemme.

I 2018 er det blevet til tre nye singler fra singer/songwriterens kommende album Staying at Tamara’s’, der udkommer den 23. marts: “Paradise”, “Pretty Shining People”, og så sent som i dag har Ezra udgivet “Hold My Girl” – en sang i det mere stille hjørne, men med masser af den slagkraft, Ezras unikke stemme sikrer gang på gang.

Den første single til det nye album var “Dont’ Matter Now”, som udkom sidste år, i både almen og akustisk version. På Ezras 'Lyric Video' til den nye "Hold My Girl", kan man i starten se, at det nye album kommer til at indeholde sange under titlerne: "Don't Matter Now", "Get Away", "Savior", "Sugarcoat" og "The beautiful Dream".

LÆS OGSÅ: George Ezra - Den unge mand med den gamle stemme

Ezra er gennem tiden blevet sammenlignet med specielt andre guitar-ærlige musikere som James Bay og Ed Sheeran, og især Hozier ligger tæt op ad Ezras stil, der måske ligger tættere på en klassisk pop-lyd end Hoziers. Én ting, der er sikker er, at Ezras sange spreder smil, og tankerne flyver til varmere dage end dem, vi må begå os i denne marts måned.

I sommeren 2015 gæstede George Ezra Danmark for første gang, hvor han spillede på NorthSide og udsolgte Store VEGA. Derefter tog Ezra sig dog en pause for at få fødderne ned på jorden igen, inden han begyndte at fokusere på materialet til album nummer to, som du nu kan opleve på dansk jord.

Billetsalget starter fredag den 16. marts klokken 10. Varm op med tre varme sange her:





ANNONCE