Nyhed

VIDEOPREMIERE: Bristede drømme i Hollywood

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

The Mountains er tilbage med første single i to år og offentliggør koncertdatoer i henholdsvis Aarhus og København. 

De tryllebindende synthpop-magere udgav i sidste uge singlen "Before And After Hollywood" og er nu aktuelle med en tilhørende musikvideo, der i den grad fanger den danske synth-trios hang til smuk melankoli. Se musikvideoen ovenfor.

– Hollywood er indbegrebet af drømme, for hvad er en verden uden drømme som musiker? Alene tanken om hvor tom ens verden ville føles uden musik?, udtaler fortsanger Michael Møller om singlen.


LÆS OGSÅ: The Mountains: Man kan ikke guldlakere en lort

Den barske musikvideo er instrueret af kortfilmsproduceren Camilla Ramonn (Europa, Baby), hvor den Bodil- og Robert-vindende skuespillerinde Danica Kurcic spiller en overfusende og pacende mor, der favoriserer og drømmer stort for sin ene datter på bekostning af sin anden datter. 

Om sine tanker bag musikvideoen fortæller Camilla Ramonn følgende:


– Det smukke melankolske nummer handler for mig om ambitioner og frygten for at miste sine drømme. Jeg er inspireret af en omsluttende kærlighed eller passion. Når du er så optaget af noget, at det føles som liv eller død for dig, og hvad der så sker, når det er slut. Om drømme, der brister og livet, der forsætter.

LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 håndplukkede tracks til dig

"Before And After Hollywood" er den første single fra The Mountains kommende tredje album, der lander i april. I forbindelse med denne udgivelse vil synthpop-trioen spille to koncerter til foråret:


26. april: Atlas, Aarhus
27. april: Vega, København

ANNONCE