Nyhed

Helgi Jonsson offentliggør ny video og giver koncerter – med Tina Dickow

GAFFA - Alt om musik

Den islandske sanger, sangskriver og musiker Helgi Jonsson udgiver sit femte studiealbum i marts og giver efterårskoncerter i de fire største danske byer med Tina Dickow ved sin side

Helgi Jonsson ledsager disse dage kollegaen og ægtefællen Tina Dickow på hendes turné med albummet Fastland, der udkom i september 2018. Turnéen bød blandt andet på en Aalborg-koncert i januars, som GAFFAs anmelder roste med fem stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: To timer med drømme og sange

Nu annoncerer Helgi Jonsson, at hans femte studiealbum i eget navn Intelligentle udkommer 15. marts. I den forbindelse kommer Jonsson forbi Aarhus, København, Odense og Aalborg i september. Den islandske musiker er blevet omtalt for sin store stemme og spiller selv på klaver, guitar og trækbasun, og med sig til koncerterne har han Tina Dickow, der akkompagnerer med sang, guitar, trommer og ”lyde”.

I oktober 2018 udgav Jonsson balladen ”Lofa Mér” med tilhørende musikvideo som forløber for Intelligentle. I dag har Jonsson offentliggjort videoen til sangen ”Hundred Miles”, der ligesom forgængeren gør stærk brug af den islandske natur, som gennemsyrer Jonssons musik.

Se videoen til ”Hundred Miles” lige her

Helgi Jonsson kan opleves i følgende byer:

  1. september VoxHall, Aarhus
  2. september DR Studie 2, København
  3. september Magasinet, Odense
  4. september Musikkens Hus, Aalborg

LÆS OGSÅ: Smuk single og video fra Helgi Jonsson

LÆS OGSÅ: Vemodig og vederkvægende vellyd

ANNONCE