Nyhed

Tom Jones giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Tivoli har netop offentliggjort, at legenden Tom Jones giver koncert til Fredagsrock på Plænen den 5. juli klokken 22.

Den 78-årige Tom Jones har været musikalsk aktiv siden 1963, og allerede i 1966 hentede Jones en Grammy hjem for "Bedste nye artist" på baggrund af hittet "It's Not Unusual". Gennem årene har han bevist sit værd med talrige hits som "What's New Pussycat", "If I Only Knew", "Sex Bomb" og mange flere og album i genrer som pop, rock, soul, r&b, country, gospel og dance.

Tom Jones har solgt mere end 100 millioner album og har haft 36 top 40-hits i Storbritannien og 19 i USA. I 2006 blev han slået til ridder af Dronning Elizabeth II. Han har udgivet 39 album lige fra Along Came Jones (1965) til Long Lost Suitcase (2015). Siden 2012 har han (bortset fra 2016) været dommer og mentor i det engelske talentshow The Voice UK.


Der bliver fri adgang til Tom Jones-koncerten, når entré til Tivoli er betalt – men hvis man ønsker at komme helt tæt på stjernen, vil der være mulighed for at sikre sig en særskilt billet til Inner Circle for 175,- inklusive gebyr. Der åbnes for salg til Inner Circle-billetter fredag den 18. januar klokken 10:00. 

Jones er en hyppig gæst i Danmark, og sidste år optrådte han både i DR Koncerthuset og på Smukfest – og sidstnævnte koncert fik en meget positiv GAFFA-anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Ingen inkontinens hos trussetyven


Varm op med klassikeren "Sex Bomb":

ANNONCE