Nyhed

Jamaika efterlyst af politiet – kan være farlig

GAFFA.dk – alt om musik

Den dansk-somaliske rapper og sanger er efterlyst af politiet

Jamaika, med det borgerlige navn Sharmarke Omar Ali, er efterlyst af Syd- og Sønderjyllands Politi i forbindelse med et knivstikkeri i Esbjerg tilbage den 6. oktober. Knivstikkeriet opstod efter "uoverenstemmelser mellem to personer" og en 23-årig mand blev lettere kvæstet. Det oplyser politiet ifølge Ekstra Bladet. Politiet opfordrer samtidig borgere til ikke at tage direkte kontakt til den efterlyste, da han vurderes potentielt at være farlig. I stedet skal man ringe til 114, hvis man har informationer. 

Politiet efterlyser Sharmarke Omar Ali, der mistænkes for at have begået et knivstikkeri i Esbjerg i oktober. Ser du ham, eller ved du, hvor han opholder sig, så ring 1-1-4. Tag ikke selv kontakt https://t.co/vI8HspZsxL #politidk pic.twitter.com/66r2YOYoiq


— Sydjyllands Politi (@SjylPoliti) 19. november 2019

LÆS OGSÅ: A$AP Rocky vender tilbage til Sverige

Den populære rapper har tidligere været involveret i kriminalitet. I et interview med DR fortalte han sidste år:


"Har det været svært at være mig? Ja og nej. For jeg har gjort det svært for mig selv, jeg har selv valgt at leve et kriminelt liv. Der er ikke nogen, der har proppet det ned i halsen på mig."

"Jeg er ude, og det er en ny start. Jeg er kommet ud meget mere fokuseret og målrettet end nogensinde før", sagde Jamaika videre.

Casper Bengtson, der er direktør for Jamaikas pladeselskab, Universal Music Denmark, udtaler til GAFFA:


– Det er forfærdeligt trist for alle involverede. Vi vil forholde os til situationen, når vi ved, hvad der er op og ned i sagen, og når der falder en eventuel dom.

Jamaika er blandt andet kendt for hittet "Blodskudt" fra 2016. Den tilhørende video har i dag mere end 3,6 millioner afspilninger. 1. januar udgav han sit debutalbum, Nordsiden, som GAFFAs anmelder var begejstret for. I sidste måned medvirkede han på Xanders single "Hvil i fred".

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Paranoia i Finlandsparken


 

ANNONCE