Nyhed

VIDEO: Marc Facchini slipper ængstelsen løs på ny single

GAFFA.dk - alt om musik

Den tidligere Mother Lewinsky-frontmand Marc Facchini er snart klar med sit fjerde soloudspil, Ind i Evigheden. Hør pladens første single, "Bag Tonede Ruder", her.

Han har vundet KarriereKanonen med sit gymnasieband, været forsanger i en af midt-00'ernes mest hypede indiebands, og har udgivet sin egen musik siden 2016. Dansk-italieneren Marc Facchini har prøvet meget på kort tid, og nu er singer-songerwriterens fjerde album på trapperne. Heraf er førstesinglen "Bog Tonede Ruder" første smagsprøve fra Ind i Evigheden.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Sympatisk treer fra den dansk/italienske sangskriver

Singlen er en minimalistisk, samfundskritisk føler, hvor en håbløs og forladt hovedperson vandrer rundt i en indholdsløs og sort-hvid verden, der tilfældigvis synes at ligne vores eget temmelig meget. Melodisk bæres nummeret frem af et ildevarslende klaver, drævende tromme og fintfølende strygere. 

- Der er ikke mere at gøre. Jordens undergang er definitiv. Manden går rundt i byen. Han går langs vejene. Han går igennem villakvartererne. Han går igennem centrum. Han køber en avis. Han giver sine sidste mønter væk. Han ser mange mennesker, men han møder ikke rigtig nogen. Så møder han nogen. De inviterer ham indenfor. Han bliver hos dem i et stykke tid, udtaler bagmanden selv. 

I løbet af efteråret og den kommende vinter vil Facchini slippe samtlige af enkeltstykkerne fra Ind i Evigheden løs, en efter en. Sangerne udkommer med forskellige former for ekstramateriale - heriblandt bagom-videoer og illustrationer - som kastes op og ud på de sociale medier. Hele albummet udkommer på cd og vinyl den 24. januar i det kommende år. 

ANNONCE