Nyhed

The Minds of 99 sætter yderligere 13.000 billetter til salg i Parken

GAFFA.dk – alt om musik

Går fra en kapacitet på 35.000 til 48.000 

I november sidste år annoncerede The Minds of 99 deres eneste koncert i 2020. En nedskaleret koncert i Parken med 35.000 billetter i salg. Nu er der tæt på udsolgt. Derfor åbner Telia Parken nu helt op til fuld kapacitet, og gruppen har sat yderligere 13.000 billetter i salg.

”Det er virkelig flot og overraskende, det her. Vi har efter bare et par måneder solgt 35.000 billetter. Det er jo helt brændt af. Så nu åbner vi altså helt op. Folk har simpelthen været meget mere klar på det, end vi troede, de ville være. Vi står med en rigtig god følelse indeni. Tænk, at vi bliver så mange den 12. september. Dette BLIVER jo et nationalevent. Det er vigtigt,” udtaler gruppens sanger Niels Brandt i en pressemeddelelse.

Bandet har valgt ikke at spille andre koncerter end den ene koncert i Parken i 2020, da de gerne vil fokusere på at lave noget unikt. Samtidig er de produktive i studiet for tiden. I efteråret udgav de to nye singler, først den engelske "1,2,3,4" og derpå den danske "Som fluer", deres to første sange siden det meget roste og velsælgende album Solkongen fra 2018. Et album, som GAFFA i december kårede til årtiets bedste danske album.

LÆS OGSÅ: Her er årtiets 20 bedste danske album – ifølge GAFFAs skribenter

The Minds of 99 spillede i november en udsolgt arena-tour, hvor de blandt andet spillede i Ceres Arena i Aarhus og Royal Arena i København, og GAFFAs anmelder var begejstret for sidstnævnte koncert.

LÆS OGSÅ: Forløsningen af en hel generations frustrationer

”Vi har spillet store koncerter før, men nu står vi foran det største, man som dansk band selv kan sætte op. At spille i Parken. Vi er enormt motiverede af den tillid, som publikum allerede har vist os ved at købe så mange billetter, og vi kommer til at give alt, hvad vi har. Vi er et virkelig godt sted som band. Vi har energi, og vi er produktive, så vores ambition er, at koncerten viser dét. Et band, der ikke står stille, men er på vej,” fortæller Niels Brandt.

The Minds of 99 har spillet Orange Scene på Roskilde to gange samt NorthSide, Tinderbox, Smukfest og mange andre festivaler adskillige gange. De vandt i oktober prisen Årets Album til Danish Music Awards for Solkongen, og i 2019 blev de tildelt statuetten for Årets Liveband ved både Steppeulven og GAFFA-Prisen.

Det eneste danske band, der tidligere har spillet som hovednavn i Telia Parken er Volbeat, som kunne melde udsolgt med 47.000 billetter, da de spillede der i august 2017.

Billetsalget er i gang på Ticketmaster.

Varm op med "Som fluer":

ANNONCE