x
Penny Police: Be Lucky

Penny Police
Be Lucky

ANMELDELSE: Ambient sindsro for feinschmeckere

GAFFA

Album / Celebration Records
Udgivelse D. 27.09.2019
Anmeldt af
Kristina Grønning

Be Lucky er det andet fuldlængde-album fra Marie Fjeldsted alias Penny Police. Vanen tro præsenterer hun æstetisk og ambient art-pop, der bevæger sig ud over simpel 4/4-rytmik.

Albummet åbnes af den melodiske single ”Mirror, Mirror”, der bygger sig op med storladne blæsere og kor – en finesse, der benyttes flere gange gennem pladen, hvilket skaber en dynamisk udvikling i sangene og giver dem frit rum til at udfolde sig.

Med titelnummeret bevæger Fjeldsted sig ud af de idylliske og fredfulde kompositioner til fordel for et fanfare-fyldt omkvæd, som udvikler sig til ren gospel-stemning.

Visse steder bliver instrumentaliseringen lidt for urokkelig; eksempelvis de vedvarende staccato-synth- og saxofon-figurer i ”You Amaze Me” og ”Make It Move”.

Den dansksprogede vuggevise ”Kig Op” sætter punktum for albummet med rørende klaverakkompagnement og svævende el-guitar, hvilket formår at sætte den sidste stjerne på værket.

Denne eftertænksomme gourmet-plade gør det nemt at flygte fra hverdagens hast og larm, hvor Fjeldsteds fjerlette stemme og musikalske dagdrømmeri skaber rum for den indre ro.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA