x
Trentemøller: Reworked/Remixed

Trentemøller
Reworked/Remixed

Trentemøller: Reworked/Remixed

GAFFA

Album / In My Room
Udgivelse D. 07.11.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

Det er en broget skare af remix af Trentemøller-numre, Trentemøller-remix af andres numre samt alternative versioner af - you guessed it - Trentemøller-numre. Der er tre hovedspor på Reworked/Remixed. Den slæbende, filmiske og melankolske rock, den psykedeliske tresserpop og så de elektroniske indslag.

I mange af numrene anes alle tre elementer, og tilsammen udgør de en god beskrivelse af Trentemøllers lyd igennem de sidste par år. Både Modeselektor og Kollektiv Turmstrasse gør gode ting med Trentemøllers numre, og der er rigtig mange andre gode indslag undervejs i den lidt for lange spilletid på to timer og ti minutter. Andrew Weatheralls boogierockende Silversurfer, Ghost Rider, Go!!!-version, for eksempel, eller Trentemøllers fantastiske remix af Mews Beach (avanceret elektronisk poptech) og Chimes & Bells' The Mole (kraut-tech).

Sjovest og mest overraskende er remixet af Giana Factorys Dirty Snow, som lyder, som hvis Sunn 0))) lavede folket psychpop. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det en god ting.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA