x

Mew giver gratis minikoncert i Aarhus

Mew giver gratis minikoncert i Aarhus

Torsdag den 5. november klokken 16 giver Mew en gratis minikoncert på Steno Museet i Aarhus som opvarmning til deres fuldlængdekoncert samme aften i Scandinavian Congress Center. Minikoncerten er arrangeret af Fonden VoxHall og Steno Museet.

Der er højt til loftet i Mews storladne musik, og derfor passer det særdeles godt, at koncerten kommer til at udspille sig i museets kuppelformede planetarium.

Kapaciteten i Steno Museets planetarium er dog yderst begrænset, og da der er tale om et gratis arrangement, må det anbefales at møde op i god tid.

Mew spiller om aftenen en almindelig koncert af fuld længde i Scandinavian Congress Center. Koncerten er arrangeret af Fonden VoxHall og Train. Find billetter via Billetlugen.

Mew var i topform, da GAFFA anmeldte dem på årets Roskilde Festival, selvom gruppens mangeårige guitarist Bo Madsen havde forladt bandet få dage forinden. GAFFAs anmelder tildelte koncerten fem ud af seks stjerner under overskriften "Den store lysfest med decimeret, men usvækket Mew". Læs hele anmeldelsen her. Også deres seneste album, "+-", fra april i år, fik fem stjerner af GAFFA under overskriften "Mew trækker vellykkede, lyse kompleksiteter i en poppet retning". Læs anmeldelsen her.

GAFFA har i øvrigt netop interviewet Mew i Vancouver, Canada under deres USA-turné. Læs interviewet under overskriften "Vi er dybt taknemmelige for, at publikum stadig er der." 

Varm op med "Satellites" fra gruppens seneste album, "+-", akustisk på GAFFA Roskilde Festival-stand:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA