Nyhed

Sinéad O'Connor efter sagsanlæg: Arsenio Hall kan sutte min pik

Den irske sangerinde har fået en sag på halsen efter at have beskyldt komikeren for at have forsynet Prince med stoffer

Den irske sangerinde Sinéad O'Connor er tilsyneladende ligeglad med, at den amerikanske komiker Arsenio Hall har sagsøgt hende for injurier med krav om fem millioner dollar, efter at O'Connor i sidste uge på Facebook skrev, at Hall forsynede nyligt afdøde Prince med stoffer.

På Facebook skriver O'Connor følgende under overskriften "Vedrørende Arse-nio Halls latterlige trusler":

"Jeg morer mig mere, end jeg troede, et menneske kunne gøre og glæder mig meget til, hvor morsomt det vil blive at se ham forsøge at bevise, at jeg tager fejl. Jeg er også meget glad for at se, at DEA (Drug Enforcement Administration, som overvåger salg af receptpligtig medicin i USA, red) har taget mig alvorligt nok til at udspørge alle Princes venner og hjælpere de sidste 30 år om hans VELKENDTE brug af hårde stoffer, og hvor han fik stofferne fra. Og jeg kan ikke lide Arsenio Hall. Han kan sutte min pik. Hvis han ikke har for travlt med at sutte en andens pik:-)"

O'Connors opdatering har affødt en lang række kommentarer, hvor mange er meget kritiske over for O'Connors synspunkt. O'Connor er kendt for meget følelsesladede kommentarer på Facebook, eksempelvis i november 2015, hvor hun truede med at begå selvmord.


Sinéad O'Connors største hit, "Nothing Compares 2 U" fra 1990, er skrevet af Prince og blev oprindeligt indspillet af gruppen The Family i 1985, hvor det ikke blev noget hit.


Prince døde pludseligt den 21. april, 57 år gammel. Dødsårsagen er endnu ikke fastslået.

ANNONCE