x

Nygifte Marc Facchini hylder sin hustru i romantisk musikvideo


I dag slipper Marc Facchini singlen “Når Jeg Har Dig Tæt På Mig”. Samtidig offentliggør Marc Facchini en one take-musikvideo, hvor folkemusikeren hylder kvinden, som han blev gift med for bare en uge siden.

“Der er så mange ting i livet, som man ikke rigtig kan vide sig helt sikker på. Så mange spørgsmål vi aldrig får besvaret, så mange tanker vi aldrig får tænkt til ende. “Når Jeg Har Dig Tæt På Mig” er min måde at hylde min hustru på og sige, at vi trods alt kan være helt sikre på, at det føles fuldstændig vanvittigt vildt at elske et andet menneske,” siger Marc Facchini om den nye single fra sit andet soloalbum “Mørk Mandala”, der udkommer den 21. oktober via Idiot Disc Records. Allerede i maj offentliggjorde Marc Facchini albummets første single “Velkommen Til Verden”.

Manden bag kameraet er Mads Ogstrup. Marc Facchini fortæller om processen, som han og Mads Ogstrup var igennem, da de begyndte at optage videoen til “Når Jeg Har Dig Tæt På Mig”:

“Vi ville gerne lege med udtrykket og formen på den traditionelle musikvideo. Stille spørgsmålstegn ved illusionen, vi alle køber, når vi ser en sanger synge en sang til et kamera. Samtidig er videoen, ligesom nummeret, en ubetinget hyldest, både til kærligheden generelt og til min hustru specifikt. Ordene og tonerne er til hele verden – tøjet smider jeg for hende.”

I 2015 udkom Facchinis første soloplade “Vidunderlige Drømme”. Samme år vandt han Helge-prisen; en ærespris opkaldt efter Helge Arrildsø, og som hvert år gives til en ny, ung og lovende folkemusiker.

Du kan lytte til Marc Facchinis nye single og se musikvideoen ved at klikke på billedet over artiklen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA