x

Aalborg får overblik over kulturen

Aalborg får overblik over kulturen

Billede: Gnapp.se

Webportalen nitusind.nu fungerer i Aalborg som kultur-kanal for målgruppen 15-35 årige, og ud over hjemmesiden manifesterer nitusind.nu sig også fysisk i Aalborg by på plakater og foldere.

Nitusind.nu er skabt af Jonas Westergaard Christiansen og Kristian Ravn-Ellestad, der begge har været engagerede i Aalborgs kunst- og kulturliv. Erfaringerne med kulturelle aktiviteter har gjort de to opgærksomme på fordelen ved en web-portal, der gør det muligt for brugeren at blande sig med og i det etablerede kulturliv.

Hjemmesiden er således et redskab til at formidle arrangementer, finde lokale kunstnere til at optræde, finde frivillige hænder til afvikling og i det hele taget til at finde ligesindede på Aalborgs kunstneriske arena.

Nitusind.nu har egentlig eksisteret siden november 2007, men på baggrund af de erfaringer, der er gjort, tages projektet nu et skridt videre med lanceringen af et nyt site, som offentliggøres den 18. janur.

Den nye udgave af nitusind.nu kommer blandt andet til at bestå af en kultur-kalender, et indeks over byens kulturelle aktører og en lukket netværksdel, der giver byens kulturelle aktører mulighed for diskussion og networking.

Målet er at samle kunsten og kulturen og en redaktion bestående af frivillige fotografer og skribenter vil løbende dække Aalborgs kulturelle udbud.

I forbindelse med åbningen af sitet holder nitusind.nu koncert i Stargate i Studenterhuset Aalborg fredag den 18. januar klokken 20. De optrædende er følgende:
Band Ane (Århus) (billedet)
Tue Track (KBH)
Forest & Crispian (S)
Tone
Dialekten (KBH)
Skrig Dit Digt (Århus)
Bög
au2piloT
Dj Needlesplit
Yngvesin
Julian
Mads Viksnins (Stand up)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA