x

Hitmageren Kesi skyder året ind med ny ørehænger

Hitmageren Kesi skyder året ind med ny ørehænger

Kesi, der stod bag og medvirkede på en række af de største danske hits i 2017, skyder året ind med en ny single. Den hedder "Ligesom mig" og er endnu et iørefaldende poppet hiphop-nummer i Kesis velkendte stil, og beatet er traditionen tro produceret af Hennedub. Hør sangen nedenfor.

For et år siden udgav Kesi singlen "God dag", der indledte det, som skulle vise sig at blive hans mest succesfulde år til dato. Siden fulgte flere hits, nemlig først "Consigliere" ft. Gilli og "Mamacita" ft. Benny Jamz, hvor sidstnævnte blev udvalgt som P3's Uundgåelige.

Herefter opnåede Kesi stor succes som gæst sammen med Sivas på Gillis store sommerhit, "Rica", fulgt op af yderligere tre egne singler, først de street-orienterede "Op" ft. Gilli & Benny Jamz og "Designer" ft. Gilli, og endelig den blødere "Følelsen".

LÆS OGSÅ: Ny rapport: Hiphop og r&b er større end rock i USA

Oven på dette blev Kesi nomineret til P3 Gulds hovedpris, P3 Prisen, hvor det dog blev Benal, der løb med guldet. Herpå rundede Kesi efteråret af med fire nomineringer til DMA, hvor han sammen med Gilli og Sivas tog en pris hjem for "Rica" i Årets Danske Udgivelse.

Nu er Kesi så tilbage med en ny ørehænger, og samtidig er han blevet indstillet til GAFFA-Prisen i kategorien Årets Danske Hit for fem af de seks singler, han udsendte sidste år, ligesom Gillis "Rica", som han også medvirker på, er indstillet. Alle de danske sange, som IFPI har givet en guld- eller platin-certificering, er nemlig indstillet til prisen. Læs mere og stem her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA