x

KarriereKanonen sender 12 bands til Spot Festival

KarriereKanonen sender 12 bands til Spot Festival

KarriereKanonens jury har i år sendt 12 navne til årets talentforløb.

Alle de 12 udvalgte bands og solister får lov til at optræde på dette års Spot Festival.

De 12 er valgt ud af det største antal kunstnere nogensinde, der har meldt sig til KarriereKanonen, nemlig hele 1.529 kunstnere. Juryen er efter hårdt arbejde endt op med 12 navne til at gå videre, kunstnere der blandt andet bevæger sig indenfor rap, indie, r&b og EDM. Jurymedlem og P3-vært Pelle Peter Jensen udtaler:

"Talentet er umiskendeligt til stede hos alle 12 navne, og enkelte har måske en sang, der i princippet er klar til at ryge i radioen. Men kan de spille live? Hvor meget arbejde er de villige til at lægge i projektet? Hvordan lyder de om et år? Er det en hobby eller en karriere? Har de hjertet med? De svar skal vi forsøge at komme nærmere og til sidst finde frem til de tre, vi tror, vi kan hjælpe med at udvikle sig mest muligt. Samt give dem de værktøjer, der gør, at de kan tage det næste skridt i deres karriere.”

Tidligere vindere af KarriereKanonen tæller blandt andre The Minds of 99, Marie Key Band, Katinka og Djämes Braun.

De 12 navne er:

Dusin
More Blessings
Jytte
L.T. Valentin
Maxius
Shoko (billedet)
Elo
Tobias Albert
Ravi Kumar
Aufori
Solydz
Fravær

Artiklen fortsætter under videoen.

Hør nummeret "Posing Like a Model" af Tobias Albert fra i år:

De 12 navne kan høres på dr.dk/kanon. Efter karriererådgivning og coaching i nær fremtid reduceres feltet til otte navne, der får lov til at spille på dette års Smukfest, hvor de tre vindere bliver udpeget. Disse tre navne modtager hver et skræddersyet karriereudviklingsforløb hos Bandakademiet, airplay på P3 eller P6 BEAT samt et spillejob på Smukfest 2019.

Om KarriereKanonen

KarriereKanonen er et nøje tilrettelagt talentforløb, som ruster lovende musikere til en professionel karriere. Et forløb, hvor alle kunstnere bliver hørt og får respons, og særligt udvalgte får tildelt en endnu bredere vifte af udviklingsmuligheder. KarriereKanonen består af tre partnere med hver deres ekspertise:

DR bidrager med platformen dr.dk/kanon, med løbende anbefalinger og med airplay og omtale på P3 og P6 BEATs flader. Bandakademiet bidrager med kunstnerisk og praktisk rådgivning i tæt samarbejde med musikbranchens centrale aktører, og Smukfest bidrager med livejobs over for et sultent festivalpublikum.

LÆS OGSÅ: KarriereKanonen-vindere udgiver debut-ep


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA