x

KarriereKanonen sender otte talenter til Smukfest

KarriereKanonen sender otte talenter til Smukfest

De otte finalister i KarriereKanonen er valgt efter koncerter på weekendens Spot Festival. Op til Smukfest venter der alle otte professionel karriererådgivning.

En bred vifte af lovende navne fra den danske undergrund spillede på årets Spot Festival. KarriereKanonens jury består af repræsentanter fra Bandakademiet, Smukfest, P3 og P6 Beat, og nu har juryen valgt de otte navne, der fortsætter i forløbet. Det drejer sig om:

Fravær, Tobias Albert, Aufori, More Blessings, Elo, Ravi Kumar, Dusin samt Shoko (billedet).

De otte udvalgte modtager i de kommende måneder intensiveret rådgivning, inden de alle optræder på Smukfest tirsdag den 7. august. Efter koncerterne på Smukfest bliver KarriereKanonens tre vindere udpeget, hvorefter de træder ind i et skræddersyet karriereudviklingsforløb.

På Smukfest spiller desuden sidste års vindere Moody, Sherpa og Rest in Beats samt tidligere KarriereKanonen-vindere som Magtens Korridorer, Djämes Braun og The Minds of 99.

De fire navne, som ikke er valgt til at fortsætte i KarriereKanonen, er L.T. Valentin, Solydz, Jytte og Maxius, men deres musik kan fortsat, ligesom alle andre tilmeldtes, høres på dr.dk/kanon.

LÆS OGSÅ: KarriereKanonen-vindere udgiver debut-ep

Om KarriereKanonen
KarriereKanonen er et talentforløb, som ruster lovende musikere til en professionel karriere. KarriereKanonen bygger på tre partnere: DR bidrager med platformen dr.dk/kanon, med løbende anbefalinger og med airplay og omtale på P3 og P6 Beats flader. Bandakademiet bidrager med kunstnerisk og praktisk rådgivning i tæt samarbejde med musikbranchens centrale aktører. Og Smukfest bidrager med livejobs over for et forhåbentlig stort og interesseret festivalpublikum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA