x

Tysk klaverpioner gæster berømt dansk spillested

Tysk klaverpioner gæster berømt dansk spillested

Sommerfuglene kan så småt begynde at sprede sig i maverne på Nils Frahms danske publikum. Til vinter er der nemlig atter mulighed for et møde med tangentmesteren på dansk jord, når han den 14. februar 2019 vil gæste det genopførte K.B. Hallen på Frederiksberg.

I sin legelyst til at udforske tangenternes fulde potentiale, bevæger tyskeren sig i et spændingsfelt mellem avantgarde, neoklassisk og elektronisk musik, der siden debutalbummet ”Streichelfisch” i 2005 har fanget en stor lytterskare.

Den populære komponist har et bredt katalog bag sig, der blandt andet indbefatter en lang række soloudgivelser samt soundtrack- og teatermusik. Sidste skud på stammen er det sanselige album ”All Melody” fra tidligere i år, der fik mange roser med på vejen fra diverse musikmedier.

Det er dog ikke en sjældenhed at opleve Nils Frahm på de danske scener. For blot et par uger siden gæstede han Haven Festival og spillede i februar udsolgte koncerter i København og Aarhus, hvor han høstede topkarakterer fra GAFFAs anmelder med ord som: ”Talentet, Nils Frahm er udstyret med, er så stort, at jeg ikke tør tænke på, hvor det kan ende, og det bliver enormt spændende at følge det ud i fremtiden.”

LÆS OGSÅ: Perfekt i ordets reneste betydning

I september 2011 gennemlevede det berømte koncertsted K.B. Hallen en brand så voldom, at intet af den gamle, fredede bygning kunne reddes. Med genopførelsen af hallen har man fokuseret på at optimere salens lyd og publikumsforhold. Der er derfor god mulighed for, at Nils Frahms smukke klavertoner kan nå ud over scenekanten i den genopførte koncertsal.

Billetsalget starter den 31. August klokken 10.

LÆS OGSÅ: Fingerflettende maskiner


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA