Nyhed

De Danske Hyrder drager ud på forårsturné

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Der er lagt op til festlige og humørfyldte koncerter, når drengene fra De Danske Hyrder drager landet rundt til næste år på deres hidtil største tour. 

"Billige Bajere", "Med Mine Drenge" og "15 år" er blot en lille håndfuld af de mange hits, som Albertslund-rapkollektivet har spyttet ud. Til forårets koncerter kan publikum formentlig forvente spritnye tracks fra rapperne, der for tiden arbejder på nyt materiale i studiet. 

De Danske Hyrder, også kendt som DDH, har i alt tre albums med i bagagen, når de turnerer landet tyndt til februar og marts. I 2013 smed de debutalbummet Jeg’ Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du på gaden og sidenhen har de opbygget en solid fanbase. Det seneste album, DDH, fra gruppen stammer fra 2017.

LÆS OGSÅ: Hyrdernes feromon og festfællesskab

De festlige drenge var en del af festivalplakaten på Tinderbox i år. En koncert, som høstede tre stjerner fra GAFFAs anmelder med følgende ord: "Et højt og lyst brøl af glæde fra publikum sparkede ild i de allerede livlige drenge oppe på scenen. Opstartende med de tunge beats til nummeret ”M.K.I.H.S.U.A.D” demonstrerede drengene, at de har kaliber i dansk hiphop". 

LÆS OGSÅ: Bajere og damer er altafgørende for De Danske Hyrder

Dansk forårsturné 2019
21. februar: Rødovre, Viften
22. februar: Rønne, Musikhuzet 
23. februar: Vejle, Bygningen 
01. marts: Roskilde, Gimle
02. marts: Vordinborg, Stars
08. marts: Randers, Turbinen 
09. marts: Sønderbog, Sønderboghus
15. marts: Aarhus, Train
16. marts: Odense, Posten
22. marts: Skanderborg, Walthers 
23. marts: Aalborg, Studenterhuset
29. marts: København, Vega

Billetsalget starter fredag den 28. september kl. 10


ANNONCE