x

Alphabeat debuterer internationalt

Alphabeat debuterer internationalt

Fra Skive til Glastonbury - det ungdommelige popensemble, som fik adskillige rosende ord med på vejen fra prominente engelske musikkritikere i forbindelse med sidste års danske debut og medfølgende turné - er nu klar til at debutere internationalt, og drager i den forbindelse på en promotionturné, der bringer dem til såvel den legendariske engelske Glastonbury Festival som en række danske friluftsarrangementer til sommer.

Deres debutsingle ”Fascination” har nu ligget Top 20 i England i hele otte uger og har netop rundet et salg på over 100.000 singler. Sangen er også godt på vej til at blive et hit i resten af Europa. Specielt på radio i Tyskland, Italien og Holland går det godt.

Alphabeats internationale albumdebut hedder ”This Is Alphabeat” og udkommer i Europa - herunder Danmark - den 2. juni. Albummet er en blanding af sange fra det oprindelige danske album samt tre helt nye sange og tre nye versioner af oprindelige sange. I Danmark er der desuden en bonus-cd med, der indeholder både livenumre fra deres koncert i Vega i København for nyligt samt en håndfuld remixes.

I den forbindelse skal der gives både interviews og koncerter, hvilket kommer til at bringe orkestret rundt i hele Europa. De spiller blandt andet deres første egen store koncert i London den 5. juni på spillestedet KoKo, og optræder desuden på den legendariske Glastonbury Festival i England. Og så bliver det til en række festivaler i Danmark – heriblandt Roskilde Festival og Skanderborg Festival.

I Danmark er en af de nye sange – ”GoGo” – netop sendt til radio og vil kunne høres fra i næste uge.

Uddrag fra liveplan:
05.06.08: Koko, London
06.06.08: Skive Beach Party
07.06.08: Hillerød Open Air
28.06.08: Glastonbury Festival
03.07.08: Vig Festival
04.07.08: Nibe Festival
05.07.08: Roskilde Festival
01.08.08: Tivoli, Århus
07.08.08: Skanderborg Festival
12.09.08: Tivoli, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA