x

Vinderen af DR1's talentshow Live er fundet

Vinderen af DR1's talentshow Live er fundet

Joanita Zachariassen er nu 250.000 kroner rigere

Det blev den 36-årige sangerinde Joanita Zachariassen, som fredag aften vandt DR1's nye talentshow Live. Zachariassen modtog derfor præmien på 250.000 kroner, som hun kan bruge på at fremme sin musikalske karriere, som hun vil.

Joanita Zachariassen var i finalen oppe mod den 21-årige sangerinde Emilie Jæger.

Sanne Salomonsen og Lina Rafn har været de musikalske coaches i programmet og har været coaches for henholdsvis Zachariassen og Jæger. Live har også haft DR-vært Pelle Peter Jensen som musikekspert. Om Zachariassen udtalte han følgende i programmet:

"Gennem programmerne er du blevet en fuldendt artist, og vi har set, at du har hele pakken. Du formår at kombinere noget, der er lige så stort, som når Adele laver sine ballader, og lige så dansabelt som Rihanna, når hun laver sine hits. Du blander de to ting sammen, så det giver mening, og det er megafedt. Du har været vildt overbevisende hver eneste gang. Man får lyst til at danse og samtidig lytte til, hvad det er for en historie, du fortæller."

Se Joanita Zachariassen fremføre finalenummeret "Kiss Kiss"

Joanita Zachariassen vil nu bruge sit legat på at færdigindspille det album, hun allerede er i gang med, og måske også nogle musikvideoer.

"Jeg har knoklet for at komme igennem hos pladeselskaberne, men jeg er tit blevet mødt med den der 'det er lige sent nok', hvor folk har refereret til min alder. Så jeg har været tæt på at give op, men da LIVE kom, tænkte jeg 'nu tager jeg den ekstra chance'," har hun tidligere fortalt til dr.dk.

LÆS OGSÅ: Live på DR1: Talentshow uden følelsesporno

Live er erstatningen for X Factor og adskiller sig fra dette ved, at deltagerne også kan fremføre egne sange – hvilket de fleste har gjort – samt at programmet kun har henvendt sig til deltagere med nogen musikalsk erfaring. Som titlen siger, har showet fokuseret på kunstnernes evne til at optræde live, hvor de fleste musikere i dag har deres hovedindtægt.

Talentprogrammet har dog haft langt færre seere end X Factor – ifølge Ekstra Bladet i gennemsnit 285.000 per uge, mens X Factor i gennemsnit trak 1,5 millioner. Showet ligger dog også, modsat X Factor, lige over for TV2's seermagnet Vild Med Dans.

X Factor vender tilbage i det nye år, denne gang på TV2.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: DR1’s X Factor-afløser er et skridt i den rigtige retning – men…

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA