x

Jungle-vibes i ny video fra Major Lazer og Tove Lo


Tove Lo undslipper hverdagen på "Blow That Smoke" i tilrøget selskab med Major Lazer

I musikvideoen til "Blow That Smoke" finder Tove Lo pludselig en hemmelig vej ind i en skjult verden fyldt med letpåklædte damer, fest og farver. En flugt fra hendes kedsommelige rengøringsarbejde til koreograferet dans, vandpibe-lounging og mystiske jungle-vibes. Som hun synger i videoen: "I got the keys to heaven now / Baes all around and they got my mind spinning".

Måske kan det have noget at gøre med "all that smoke", som får Tove Lo til at glemme virkeligheden og bare svæve. Resultatet er i hvert fald en underholdende og farverig video i altid festligt selskab med hitsmedene fra Major Lazer – herunder Diplo med nye fletninger.

LÆS OGSÅ: Usømmelig omgang med hånddukke

Konceptet til videoen blev skabt af Tove Lo, som udtaler følgende i en pressemeddelelse:

"Da vi var færdige med sangen, spurgte Wes (Diplo) mig, om jeg havde nogle sjove idéer til en musikvideo, og jeg fandt på Party Narnia samme aften. Jeg var vildt glad for, at Major Lazer var nede med idéen. Jeg synes virkelig, videoen indfanger sangens budskab, som er "the sweet escape" fra det verdslige liv, som kan føles så godt."

LÆS OGSÅ: Pastell - omfavner poppens alsidighed

"Blow That Smoke"-videoen efterfølger den nylige udgivelse af Major Lazer Essentials – et album, der samler dj-trioens største hits i samarbejde med stjerner som Justin Bieber, MØ, Travis Scott, Ariana Grande, Nicki Minaj, med flere. 

Med tre albums under bæltet fortsætter Major Lazer med at rejse verden rundt og afvikle enorme fester med bagkataloget. Så sent som i dag kunne vi bringe nyheden om, at trioen vil gæste den aarhusianske NorthSide Festival til næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA