Nyhed

Se Bob Dylan reklamere for sin whiskey hos Jimmy Fallon – uden at sige et ord

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

"Hvad var der i den whiskey?"

Bob Dylan optrådte torsdag aften i The Tonight Show med Jimmy Fallon. Dylan sang dog ikke, men reklamerede i stedet for sin forholdsvis nylancerede whiskey, Heaven's Door – uden at sige et ord. 

I indslaget nedenfor ser man Dylan og Fallon gå i det New York-baserede Big Apple Circus og overvære en akrobatforestilling som de eneste, mens Erik Saties klassiske klaverkomposition "Gymnopédie No. 1" kan høres på lydsiden. De nyder samtidig en whiskey, men da forestillingen er slut, er Dylan pludselig forsvundet. Da Fallon spørger sprechstallmeisteren om, hvor Dylan er blevet af, får han svaret, at han aldrig har været der, og Fallon spørger: "Hvad var der i den whiskey?"


Det var tilbage i april, at Dylan i samarbejde med bourbonproducenten Angel's Envy lancerede en whiskey. Dengang udtalte han til New York Times:

"Vi ville begge skabe en samling af amerikanske whiskeyer, som på deres egen måde fortæller en historie. Jeg har rejst i årtier, og jeg har været i stand i at prøve noget af det bedste, whiskeyverdenen har at byde på. Dette er fremragende whiskey."

Musikalsk er Bob Dylan for tiden aktuel med den såkaldte bootleg-udgave af sit lovpriste 1975-album Blood on the Tracks, nu under titlen More Blood, More Tracks.


LÆS OGSÅ: Monumental dokumentation af Dylans mesterværk

ANNONCE