x

Phlake annoncerer største show til dato

Phlake annoncerer største show til dato

Efter en lang række udsolgte koncerter rykker Phlake en klasse op og giver koncert i Royal Arena den 9. november 2019

Duoen ruster op, når de til næste år spiller deres største indendørsshow nogensinde. Samtidig bliver koncerten det eneste eget indendørsshow, de spiller i løbet af 2019. Beslutningen om at opskalere kommer efter deres "Can We Talk Tour", hvor samtlige 10 shows var udsolgt – heriblandt tre koncerter i DR's Koncertsal. Den populære Albertslund-duo udtaler selv følgende:

– Vi føler, at vi med vores sidste tour leverede et show af en anden kaliber – et show, der har bragt os op på det næste niveau, siger forsanger Mads Bo Iversen og fortsætter: – Det har været vildt fedt at spille ekstrakoncerter, men vi har længe haft et ønske om at samle hele Danmark til én kæmpestor aften i Phlake Mansion – det gør vi i Royal Arena næste år!

LÆS OGSÅ: Totaloplevelse med Phlake

Ifølge producer Jonathan Elkær kan publikum godt skrue forventningerne op allerede nu:

– Showet bliver det største og vildeste, vi nogensinde har lavet. Ud over en masse ny musik, et kæmpe lysshow og hemmelige gæster kan man både forvente nærværende elementer fra vores siddende koncerter samt en kæmpe Phlake-dansefest, der med spejlkugler, lummerhed og neonlys sigter efter hofterne.

Koncerten bliver det foreløbige højdepunkt for den danske duo, der på relativt kort tid har spillet sig op i den øverste liga af danske artister. I 2016 bragede de ind på den danske musikscene med hits som "Pregnant" og "Angel Zoo" fra det prisbelønnede debutalbum Slush Hours. Lige nu er hit-makkerparret aktuelle med singlen "Waited All Summer".

Det officielle billetsalg til koncerten i Royal Arena starter onsdag den 12. december klokken 10.00 via Ticketmaster.

(Gen)hør duoens debutsingle "So Faded" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA