x

The National giver deres hidtil største danske indendørsshow

The National giver deres hidtil største danske indendørsshow

Til november lægger Royal Arena scene til et besøg fra det amerikanske indierock-band The National, der i slutningen af foråret bliver albumaktuelle med I Am Easy to Find.

The National har, siden de med deres fjerde album Boxer fra 2007 fik deres store gennembrud, vakt stor begejstring blandt danskerne med koncerter både på spillesteder og festivaler. Begejstringen bliver derfor næppe mindre, når The National den 29. november indtager Royal Arena.

The National har til dato udgivet syv album og vandt i 2018 en Grammy for albummet Sleep Well Beast. Bandets næste skridt er en udgivelse af albummet I Am Easy to Find, som er på gaden den 17. maj. Den første single fra det kommende album, ”You Had Your Soul With You”, udgives allerede i dag og rummer et samarbejde med den mangeårige David Bowie-bassist Gail Ann Dorsey.

Foruden samarbejdet med Dorsey indeholder bandets kommende album gæster som Sharon Van Etten og Lisa Hannigan. Desuden har The National allieret sig med den Oscar-nominerede, amerikanske filminstruktør Mike Mills (20th Century Women med flere) som pladens co-producer.

The National har siden 2005 spillet koncerter på talrige spillesteder og festivaler i Danmark. Senest besøgte bandet det danske med en festivalkoncert på NorthSide 2018, som af GAFFAs anmelder Lise Sastakauskas blev tildelt fem stjerner. Desuden står de i samarbejde med ølproducent Mikkel Borg Bjergsø (Mikkeller), kokken Claus Meyer og koncertarrangøren Down the Drain bag den københavnske Haven Festival, som første gang fandt sted i 2017.

LÆS OGSÅ: Berusende indsats i en smuk aftenkulisse 

Varm op til The National i Royal Arena med "Sea of Love" her: 

The National-koncerten i Royal Arena finder sted fredag den 29. november. Billetter til koncerten kan købes via Ticketmaster.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA