x

Mötley Crüe-bassist undskylder bandbiografis voldtægts-historie

Mötley Crüe-bassist undskylder bandbiografis voldtægts-historie

Nikki Sixx undskylder en historie fra biografien The Dirt

Glamrock-bandet Mötley Crüe har gennem flere årtier været kendt for deres ekstreme udskejelser og hedonistiske livsstile. Deres eskapader kan læses i 2001-biografien The Dirt, som er skrevet af bandets medlemmer i samarbejde med forfatteren Neil Strauss. Nu har bandmedlem Nikki Sixx imidlertid undskyldt én bestemt passage, som han ikke ved hvordan er endt i bogen.

NME beretter, at den pågældende passage omhandler Sixx, der under en fest havde sex med en kvinde. Han afbrød på et tidspunkt samlejet for at hente sin bandkammerat Tommy Lee og instruere ham til at have sex med kvinden, der stadig troede, at det var Sixx, hun var sammen med:

”Jeg har den her tøs inde i skabet. Følg efter mig og vær helt stille. Når jeg siger til, så begynd at kneppe hende,” skrev Sixx i bogen. Den pågældende kvinde ringede efterfølgende til bassisten og fortalte, at hun var blevet voldtaget den aften. Hun sagde dog, at det var sket på vej hjem fra festen.

”Først var jeg lettet, for det betød, at jeg ikke havde voldtaget hende. Men jo mere jeg tænkte over det, jo mere gik det op for mig, at det havde jeg jo mere eller mindre gjort. Jeg var i en zone, og i den zone fandtes konsekvenser ikke. Desuden var jeg i stand til at synke meget lavere,” skrev Sixx.

Bassisten har nu udtalt til Rolling Stone, at han i dag hverken husker hændelsen eller ved, hvorfor den er med i bogen. ”Jeg har ingen anelse om, hvorfor det står der, udover at jeg må have været rundt på gulvet, og at det er heftigt pyntet på, eller at jeg har opdigtet det. Mine ord var uansvarlige. Jeg undskylder.”

Sixx har antydet, at flere dele af The Dirt ikke er helt korrekte, og at han ville ønske, han havde bidraget til bogen, efter han blev ædru. Han medgiver, at bogen vidner om meget dårlig opførsel, som bandet fortryder og forsøger at stå til ansvar for.

Bogens medforfatter Neil Strauss vil ikke kommentere sagen med henvisning til, at han har underskrevet en tavshedsklausul.

The Dirt er blevet filmatiseret med blandt andre Machine Gun Kelly i rollen som Tommy Lee. Filmen får Netflix-præmiere 22. marts.

LÆS OGSÅ: Se trailer til ny Mötley Crüe-film – med Machine Gun Kelly som Tommy Lee


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA