x

Medie: AC/DC tager på turné med Brian Johnson

Medie: AC/DC tager på turné med Brian Johnson

Billedet: AC/DC anno 2014 med Cliff Williams, Brian Johnson, Stevie Young og Angus Young

Turnéen skulle blive annonceret i morgen

Den Kansas-baserede radiostation V-100 fortæller, at AC/DC ifølge en "pålidelig kilde" i morgen vil annoncere en verdensturné – med deres høreskaderamte sanger Brian Johnson tilbage bag mikrofonen.

Ifølge radiostationen har Johnson fået specialfremstillet særlige in-ear-monitors, som skulle sikre, at hans hørelse ikke bliver beskadiget mere, end den allerede er. 

Der har i månedsvis gået rygter om, at Johnson skulle have været i studiet for at indspille nyt materiale med AC/DC, men at han også skulle være klar til at turnere med gruppen igen, er nyt.

I 2016 trak Brian Johnson sig fra AC/DCs igangværende Rock or Bust-turné "for ikke at miste hørelsen fuldstændig" og blev erstattet af Axl Rose fra Guns N' Roses.

Ifølge andre rygter skulle bandets tidligere trommeslager Phil Rudd, der forlod bandet i 2015 oven på en retssag og efterfølgende dom for trusler og narkobesiddelse, også være tilbage i gruppen. Det samme skulle bassist Cliff Williams, der i 2016 ellers annoncerede, at han ville gå på pension.

LÆS OGSÅ: Rygte: AC/DC indspiller album med alle kernemedlemmer 

GAFFA har kontaktet Live Nation, der plejer at arrangere gruppens koncerter i Danmark, for at høre mere om en mulig dansk koncert, men her har man ingen kommentarer.

LÆS OGSÅ: Bekræftet af teknikeren: AC/DC har indspillet nyt materiale

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA