x

Christina Aguilera genudgiver legendarisk album

Christina Aguilera genudgiver legendarisk album

Deluxe-version er på trapperne

Megastjernen og popikonet Christina Aguileras selvbetitlede og tyve år gamle debutalbum udkommer igen. Debutudspillet indeholder enormt store hits som ”Genie In a Bottle” og ”Come On Over Baby (All I Want Is You)”. Pladen udkom i august 1999 og har siden været fast bestanddel i fest- og popelskeres musikbibliotek.

I går annoncerede Aguileras pladeselskab så, at en deluxe-udgave af albummet er på vej. En version, der kommer til at indeholde sjældne tracks, remixes og a cappella-elementer. Hvis du kunne tænke dig at sætte kløerne i et eksemplar, skal du sidde klar ved tasterne på fredag den 23. august. Et begrænset oplag med autograf og merchandise vil også være til salg. Dog kun i 1000 eksemplarer, så du skal være hurtig og sikkert også have dybe lommer, hvis du har i sinde at erhverve dig et eksemplar.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Ambitiøst og forvirrende stærkt comeback 

Christina Aguilera ligger ikke på den lade side. I juni 2018 udkom hendes ottende studiealbum, Liberation, i september og oktober optræder hun i Las Vegas, og til november påbegynder divaen en turné til Irland og Storbritannien.

Se videon til ”Genie In a Bottle” herunder og vær med til at fejre skæringens 20 års fødselsdag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA